Andrews

Новини

182

Andrews Fashion Weekend

09.10.2015

Уважаеми приятели,

Andrews/ ще представи новата си колекция есен – зима 2015/2016 по време на Andrews/ Fashion Weekend New Adventure!
В приятна празнична атмосфера водещи стилисти ще ви запознаят с модните трендове и ще ви посъветват за вашия личен стил.

Възползвайте се от специалните ценови предложения  само на  9, 10 и 11 октомври във всички магазини на марката.

Новата колекция на Andrews/ приветства  модерното завръщане на елегантния джентълмен с комбинация на непреходен дизайн и високи технологии.  В мъжкия гардероб за сезона традиционното шивашко майсторство се среща с актуалните тенденции и модерния градски лайфстайл.

Новата колекция е в четири основни линии:

Micro Adventure е посветена на красивите преживявания на крачка от дома: уикенд сред природата, градска разходка, спорт в парка, барбекю на двора, среща с приятел и всичко онова,  което разкрива малките удоволствия на живота. 

Линията Social Superheroes представя модели за ежедневието, в които аристократизмът се среща със съвременното градско удобство и модерния дизайн.  Асоциацията със спортните колежански униформи внася ретро нюанс  и подчертава непреходната елегантност на джентълмена от  21-ви век.

В линия Essence Smart стилът се превръща в Luxury. Акцент са опростените форми и изчистените,  минималистични линии. Дискретни лога доказват, че стилът винаги остава подвластен на малките детайли.

Серията Business интерпретира модерно правилата на корпоративния протокол. Силуетът е подчертано втален, като строгата линия  е разчупена  с модерна изчистена геометрия.