Andrews

Новини

182

Кой е Гуилъм Пъг?

27.11.2017

33-годишният модел от Уелс е лицето от есенно-зимната кампания на Andrews/

Различен, приковаващ вниманието и запомнящ се модел отново е изборът на модния бранд, който последните няколко години винаги залага на изключително интересни лица. Тази есен това  е Гуилъм Пъг, който пристигна специално от Лондон, за да застане пред обектива на фотографа Тихомир Рачев и да представи новата колекция на Andrews/ за есен/зима 2017-2018. Въпреки че едва от три години е част света на модата, вече е работил с брандове като Vivienne Westwood, Ben Sherman, Diesel, Esprit, Canada Groose, Chevrolet и много други. Той е от новото поколение блогъри и инфлуенсъри, които знаят как да увеличават ежедневно своите последователи в социалните мрежи. И въпреки че самият Гуилъм не обича думата „инфлуенсър“, не само се справя добре в ролята на такъв, но знае колко важна част е от кариерата му на модел.  Всичко това умело успява да съчетава и с работата си като застрахователен агент, а всяко свободно време прекарва в пътуване, снимане и постване. Сред любимите му места, на които би се връщал многократно е Калифорния, не само заради природния парк Йосемити, но и заради меката на киното – Ел Ей, където иска да се снима повече в реклами и различни телевизионни и филмови продукции. Само месец преди да дойде в България за фотосесията на Andrews/, марката, носител на „Златна игла“ и избраната за поредна година за Superbrands, Гуилъм е бил вече тук на дълъг уикенд с приятели. Макар и за кратко успял да се разходи из София, Пловдив и дори да стигне до Рила. Освен архитектурата и археологическите находки, Гуилъм признава, че е много впечатлен и от храната. Може би защото се грижи изключително много за тялото си и има специално отношение към нея, като всеки модел.

 

С повече от двадесет магазина за мъжка мода на територията на цялата страна Andrews/ наследява традиция в производството с дрехи, датираща от 1991 година. Днес брандът предлага пълна гама висококачествени облекла и аксесоари, като носи духа на актуалните световни тенденции, следи за най-новите технологии и се развива с темпото на клиентите си. Основен акцент в колекциите на Andrews/ е концепцията TOTAL LOOK. Концепция, която не допуска да се правят грешки в комбинирането на дрехи и аксесоари и вдъхваща самочувствие и увереност у мъжа.
Грижата за перфектната визия и удобството на клиента е в основата на бизнесмодела, следван от марката. Основан на иновации и гъвкавост, разбиране на модната креативност и адекватност към изискванията на клиентите и пазара, той превърна Andrews/ в лидер на мъжката мода в България. Марката беше обявена за топбранд на 2017-a, а преди това и през 2012-2013 и 2015-29016 години, в българската класация на глобалната програма Superbrands. Програмата действа като независим арбитър в 90 държави и излъчва най-добрите марки на пазара. Това е само малка част от дългия списък с национални и международни признания за бранда, сред които са модна къща на годината за 2015-а от Академията за мода, Социално отговорно предприятие на годината от Балканския институт  на труда и социалната политика и Best Bulgarian Designer 2009, категория мъжки облекла – специален приз на Best Model of the World.