Andrews

AndrewsУшито по мярка

Mъжете, които се стремят към перфектен външен вид, могат винаги да разчитат на колекциите и услугите на Andrews/ Fashion Studio – най-добрата българска модна марка. Компанията е за всеки, който не прави компромис с личния си стил и иска да изглежда добре независимо дали работи в офиса или се забавлява с приятели в свободното си време. Именно затова Andrews/ Fashion Studio позволява на всеки да избере и подчертае своя индивидуален стил чрез услугата Made To Measure. Идеален начин на клиентите да носят най-новата колекция на марката, но съобразена със собствения им вкус, желание и индивидуална кройка. Костюмът трябва да стои по най-добрият начин и именно затова Made to Measure услугата на Andrews/ Fashion Studio е изключително удачен избор за всеки мъж с особено отношение към модата.

Клиентът може да избира от най-добрите италиански платове от памук, кашмир и коприна. Andrews/ Fashion Studio предлага тотална ексклузивност чрез ушиване на нестандартни модели - различни цветове за ръкавите, ревери, кръпки, ципове, персонализиране с монограм и други подобни детайли, който открояват личния стил.

Ушиването по мярка е най-добрият начин за получаване на уникални мъжки костюми по поръчка. С няколко думи: дизайн, качество и лично отношение от Andrews/ Fashion Studio.

Andrews/ цех: София, Бул. Никола Петков 86